Најбољи новогодишњи провод на Златибору

zlatibor nova god.

Општина Чајетина и Туристичка организација Златибор су још једном одличном организацијом, оправдали поверење туриста који су одлучили да новогодишњи дочек проведу на Краљевом тргу.

Десетине хиљада посетилаца који су у "најлуђој ноћи" одабрали Златибор,  имали су прилику да уживају у наступу естрадне звезде Саше Матића који им је својим хитовима на најлепши могући начин улепшао долазак 2024. године. Програм је почео у 18 часова када је за најмлађе посетиоце одржана представа "Пустињска љубав" у извођењу позоришта "Осмех", а по завршетку представе деци су подељени слаткиши.

Саша Матић почео је свој наступ око 22 часа и концерт отворио песмама "Прејако", "Звер"...Уз кувано вино и ракију на препуном Краљевом тргу,  певали су се у глас хитови "Није ово моја ноћ", "Дозвола за љубав" а у првим минутима Нове године, Саша је отпевао песму "Пукни зоро" уз звуке трубе оркестра Дејана Јевђића.

Ове године изостао је традиционални ватромет јер су се организатори придружили иницијативи организација за заштиту животиња са апелима на грађане да престану са коришћењем небезбедних пиротехничких средстава која негативно утичу на околину.

Програм новогодишњих концерата наставиће се „репризом“ дочека Нове године на Краљевом тргу  01. јануара  са почетком у 21 час када наступа популарна група „Магла Банд“. Златибор је још једном потврдио лидерску позицију у нашој земљи као најпосећенија дестинација за провод и одмор у току новогодишњих празника, а поред концерта на тргу многа позната имена естраде наступају у реномираним клубовима, хотелима и осталим угоститељским објектима на Златибору.

О свим догађајима на Златибору можете се информисати и на платформи Туристичке организације Zlatibor.live која се ажурира на дневном нивоу.