Новитети на Сајму Моунтаин Планет 2024 у Греноблу

г

Гренобле, Француска - У периоду од 16. до 18. априла, делегација „Голд Гондоле“ са Златибора присуствовала је Сајму Моунтаин Планет 2024, који окупља професионалце из индустрије планинских центара широм света. Тим је имао прилику да разговара о будућим пројектима и унапређењима са дугогодишњим партнерима и лидерима у индустрији.

Делегација је посетила штанд компаније Пома, који су били партнери при реализацији пројекта изградње Голд Гондоле на Златибору. Разговарало се о унапређењу постојећих услуга и опреме са новитетима које су приказали на сајму. Пома је представила напредне кабине и технолошке иновације које су у плану за имплементирање већ наредне године, у циљу модернизације и боље понуде за госте.

Разговарало се и са представницима компаније Леитнер и кључним особама у индустрији, укључујући председника управног одбора ХТИ Групе и власника компаније Леитнер. Дискусије су се фокусирале на развој нових пројеката, посебно изградњу нове гондоле која би повезивала Златибор са Прибојском Бањом и почетак радова на овом амбициозном пројекту.

Током сајма, делегација „Голд Гондоле“ обишла је различите компаније где су представљене технологије и опрема за унапређење планинских центара. Фокусирани на одрживост, безбедност размотрили смо и неке нове маркетиншке стратегије у туризму. Важна карактерристика посете јесте наставак умрежавања са професионалцима из индуструје гондола и ски лифтова, што је омогућило размену искустава и стварање нових пословних контаката.

Јéрôме Рифф, директор Алпеxпо-а, поздравио је учеснике на 50. моунтаин Планет сајму и истакао:

„Ова јубиларна едиција сајма је прилика да заједно прославимо и поделимо знања која ће обликовати будућност наше индустрије. Нека ваша учешћа и разговори на сајму отворе нове могућности за све."

„Голд Гондола“ се враћа са сајма са новим идејама, плановима за будућност и потенцијалним пројектима који ће знатно обогатити туристичку понуду Златибора. Позивамо све заинтересоване да прате наш рад и будуће пројекте кроз наше друштвене мреже и на wеб страници.