Новогодишњи турнир Чајетина 2018: Трећи дан

Трећег такмичарског дана на Новогодишњем турниру у малом фудбалу сазнаће се и преостали путници у елиминациону фазу.

НАМЕНСКА ПРОИЗВОДЊА - ЈАКОВЉЕВИЋ СТИЛ 3:1 (1:1)

(због одустајања екипе Златиборца њихови резултати из два одиграна меча су брисани, тако да се победе које су над њима оствариле екипе Ноншаланције и Наменске не рачунају, док Јаковљевићи и Ауто сервис Драги нису ни играли мечеве с њима)

Овај дуел на послетку је одлучивао о другом путнику из групе Ц, уз водећу Ноншаланцију. Јаковљевићи су до три минута пред крај имали у рукама бод који их је водио у наредну рунду, али нису успели да се одбране. Играчи Наменске су крунисали једну од акција поготком, а потом су у самој завршници искористили тоталну офанзиву противника и послали лопту у мпразну мрежу, чиме су обезбедили наредну фазу и дуел са првопласираним из групе Д.

ФРИГО СЕРВИС СНЕШКО - БУГИ ЕНТЕРИЈЕРИ 4:5 (1:4)

С обзиром да је директно одлучивао о путнику у наредну рунду, овај меч био је можда и најдраматичнији у досадашњем делу турнира. Иако су меч последњег кола чекали са само једним освојеним бодом, а чак и овде губили са 1-0, Буги ентеријери су до краја полувремена приказали сасвим сигурно своје најбоље издање на турниру. Преокрет који су начинили и одлазак на одмор са три гола вишка најављивали су мирнију завршницу. Међутим, Снешко је заиграо више нападачки и упорност им се исплатила. У последњих пет минута ушло се са 4-4, што је резултат који је екипу Снешка водио даље, али састав Бугија убрзо поново успева да поведе и дође до победе која их води "на ноге" првом фавориту турнира, екипи Апола. Треба истаћи да је екипа Снешка на девет секунди до краја погодила стативу у једној стопостотној прилици.

СРПСКА КРУНА - ДРАГАН СИМИЋ СИМА 7:5 (4:1)

У борби за прво место у групи Д екипа Српске круне одиграла је фуриозно прво полувреме, што им је донело "на папиру" лакшег ривала у четвртфиналу.

  Парови четвртфинала (уторак, почетак програма од 19.30): Аполо - Буги ентеријери Жути Маслачак - Данкови Ропочевци Ноншаланција - Драган Симић Сима Српска круна - Наменска производња