Одбојка: Поздрав публици са рутинском победом

Последња утакмица одбојкашица у Чајетини ове сезоне

Одбојкашице Златибора победиле су екипу Смедерева са 3:0 у 21. колу Банка Поштанска штедионица Прве лиге Србије у Спортској дворани у Чајетини. Убељивим тријумфом екипа се опростила од чајетинске публике јер је ово била последња утакмица на домаћем терену у овој сезони. 

Чајетинске играчице су оправдале улогу фаворита и нису дозволиле ни најмањи простор за изненађење. Златибор је до победе дошао по сетовима 25:15, 25:16, 25:20, иако је тренер Станко Брашанац користио играчице које су имале мање протстора у игри током ове сезоне. Добра игра је наметнута од првог сета, када су се поентерским серијама истакле блокерке Смиљанић и Радановић, а игру је одлично контролисала техничарка Власоњић.

Златибор је дошао до 14. победе у лиги и сада је на четвртом месту. Екипа Клека је обезбедила улазак у виши ранг победом над Лесковцем 98. У следећем колу чајетинска екипа гостује у Ваљеву Србијанци која је као и Смедрево у зони испадања. Златибор ће тиме завршити учешће у историјској, првој сезони у другом рангу српске одбојке.