Одбојка: Златибор поражен од АС Батајнице (видео)

У утакмици 18. кола Прве Б лиге одбојкашице Златибора поражене су на паркету дворане "Спортског центра Чајетина" од АС Батајнице са 3:1 (22:25, 24:26, 25:22, 24:26), после нешто мање од два сата игре. Чајетински тим остао је на 37 освојених бодова, тако да има 12 бодова мање и утакмицу мање управо од екипе из Батајнице, која остаје на челу табеле.

Меч је обележило неколико резултатских преокрета. Домаће играчице су прва два сета почеле слабије од противница, тако да су константно сустизале заостатак у поенима. Посебно треба истаћи чињеницу да су други сет изгубиле на разлику, иако су претходно имале 10 поена заостатка (5:15), а потом спасиле и три сет лопте.

Највише смењивања у вођству виђено је у трећем периоду, с тим да су овога пута Чајетинке заиграле боље у одлучујућим тренуцима завршнице сета, када су искористиле три узастопна неуспешна напада Батајнице и резултатски се вратиле у игру.

У четвртом су, после заостатка од седам поена, дошле до вођства од два поен ау завршници, али су поново поклекле у неизвесној завршници, изгубивши и овај сет на разлику.

Златибор до краја недеље очекују још две утакмице, обе са екипом ФОК-а. У суботу ће у Чајетини са њима одиграти редовни меч 19. кола. а дан касније ће гостовати, у одложеном мечу првог дела сезоне.

ОК Златибор: Тошић А, Селаковић, Терзић, Батинић, Милошевић, Смиљанић, Тошић И, Мићић, Тошић С, Павловић, Власоњић, Пантовић, Јовановић, Раденовић. Тренер: Станко Брашанац

ОК АС Батајница: Поповић, Чикош, Живковић, Простран, Николић, Вукасовић, Четник, Лазар, Комазец, Торбица, Шупут, Савковић, Остојић. Тренер: А. Ђогатовић

https://www.youtube.com/watch?v=cNk_53svdgw И. Јанковић