Одбојка: Златибор у другом колу Купа Србије

Одбојкашице Златибора

Одбојашице Златибора победиле су екипу Слободе из Чачка са 3:1 у сетовима у другом колу првог степена Купа Србије минулог викенда у Спортској дворани у Чајетини. 

Била је то друга утакмица за чајетински тим од почетка припрема, а први такмичарски јер је претходно одигран контролни меч са екипом Игман Илиџе. 

Играчице тренера Станка Брашанца нису дозволиле изненађење против екипе из слабијег ранга, а доста простора за игру добиле су млађе играчице. У наредном колу Купа, Златибор дочекује Таково Хелиос Звезду из Горњег Милановца, тим са којим се срео и у прошлој кампањи овог такмичења. И овај меч биће одигран у чајетинској дворани, наредног викенда.

Да подсетимо, екипу Златибора која у новој сезони дебитује у Првој лиги Србије током лета су појачале повратница Александра Спасенић и Ксенија Перић, као и кадеткиња Нина Глигоријевић, а из прошлогодишњег тима остале су Александра Пантовић, Милена Власоњић, Анђела и Исидора Тошић, Анђела Јовановић, Даница Поповић, Марта Раденовић, Јелена Смиљанић, Тијана Видић, Лена Гавовић, Тамара Рњаковић а са првим тимом је и Ирена Лојаница.