Одржан састанак туристичке привреде Златибора и туристичких агенција из Грчке

туристичка

У четвртак, 18. маја 2023. године у београдском хотелу "Централ Поинт" одржани су састанци туристичке привреде Златибора и представника туристичких агенција из Грчке, који у Србији бораве од 15. до 19. маја у оквиру студијске посете. 

Представници златиборских хотела и апартманских насеља имали су прилику да на Б2Б састанцима остваре контакт и размене информације са представницима осам туристичких агеција из Атине и Солуна. Гостима из Грчке представљени су туристички потенцијали Златибора, као и разноврсна понуда смештаја. Златиборски хотелијери, који су учествовали на састанцима, имали су прилику да представе свој хотел, капацитете и додатне садржаје, као и да размене контакте и успоставе сарадњу са представницима великих организатора путовања. Ови састанци одлична су полазна тачка у сарадњи између грчке и српске туристичке привреде, која ће у будноћности на Златибор довести бројне туристе из ове источно-медитеранске земље. 

Студијску посету представника агенција из Грчке организовала је Туристичка организација Србије, у сарадњи са националном авио компанијом "Аир Сербиа", а пред златиборских хотела на састанцима су учествовали представници туристичке привреде из целе Србије.