У ресторану УТШ на Златибору одржана је друга радионица у оквиру пројекта "Планински доручак". Подсећања ради, циљ радионице је креирање оквира за специјализацију гастрономске понуде Златибора – креирање „Златиборског доручка“, који ће носити Жиг гаранције квалитета „Планински доручак“, чији је процес заштите инициран.
Са учесницима ће радити аутор и водитељ ТВ емисије "Гастрономад", Ненад Гладић, у свету гастрономије познат као „Лепи брка“, а учесници радионице су кулинраски мајстори из златиборских хотела и ресторана.
Активности се реализују у оквиру пројекта Међуопштинске сарадње, фазе 2, коју спроводи Регионална развојна агенција Златибор у сарадњи са Туристичком организацијом "Златибор" и другим локалним туристичким организацијама са подручја регије "Западна Србија", а финансира амерички Програм одрживог локално-економског развоја.