Одржана промоција књиге "Инверзија" ауторке Ауроре Борис у КЦ Златибор (видео)

Одржана промоција књиге "Инверзија" ауторке Ауроре Борис  у КЦ Златибор

У петак вече у галерији Културног центра Златибор одржана је промоција књиге „Инверзија“ , ауторке Ауроре Борис.  Ова књига представља спој духовности и хумора , и даје могућност  читаоцима да науче како да превазиђу тешке емоције, али уз помоћ смеха.  

Списатељица и уметница Тијана Дамјановић, која ствара под псеудонимом Аурора Борис ,  представила је публици, у галерији Културног центра Златибор,  своју књигу „Инверзија“. Ауторка књиге је уз пратњу гитаре поделила предивну причу и необична искуства о самој идеји и настанку књиге, али и  о њеном главном актеру -Јагошу Чарапићу. 

„Књига је пуна хумора и има пуно духовних савета, али је у бити спој духовног и комичног. Слика главног лика у књизи  и његов необичан  начин живота је мени сасвим спонтано дошao. Ја сам имала жељу да напишем књигу, али тај конкретан моменат је одабрао Бог“, рекла је Аурора Борис, ауторка књиге. 

Ово је књига о Јагошу и његовом путу спиритуалног раста који открива прегршт алатки за духовни раст и развој, приказан на врло необичан начин. Уз помоћ ове књиге могуће је научити како да се превазиђу тешке емоције попут беса, осуде, огорчености,  али и да се уједно смејете на том путу учења.  Посетиоци су имали прилику да уживају и у поезији ове младе списатељице, коју је читала њена мајка.