Округли сто - "Достојанство сећања на ослободилачке ратове"

плакат

У Дому културе Чајетина 26.09.2023.године са почетком у 17.00 часова одржаће се први Округли сто у оквиру пројекта "Достојанство сећања на ослободилачке ратове", у организацији Удружења ветерана и ратних  инвалида ратова од 1990. општине Чајетина.

Наведена програмска активност реализоваће се као део пројекта, који Удружење ветерана и ратних инвалида ратова од 1999. године општине Чајетина реализује уз подршку Министарства за рад, борачка и социјална питања Републике Србије, а све то захваљујући додатном ангажовању чланова удружења, односно чланова програмског тима, задуженог за реализацију, не само наведене програмске активности, већ и за реализацију осталих програма (пројеката) у целини. 
Први, као и други округли сто по овом пројекту биће у Дому културе у Чајетини, на коме ће говорити историчари, потомци бораца и председници удружења ратних ветерана, а о чему ће медији направити своје записе и објаве, које ће још више и још боље најавити пројектне активности, циљеве и значај очувања достојанственог сећања на жртве и учеснике оружаних сукоба у прошлости, односно на тековине свих ослободилачких ратова Србије.