Омладински клуб Чајетина : Млади као покретачка снага

омл.клуб

У општини Чајетина, подсећања ради, од децембра 2023. године ради Омладински клуб Чајетина., место где млади имају атрактиван простор за реализацију сопствених идеја којима чине свој живот богатијим разним едукативним, али и забавним садржајима, а уједно дају допринос локалној заједници.

"Овај центар за окупљање младих је место где се подстиче креативност и оснажују потенцијали младих за активно учешће у друштвеним догађајима и локалној заједници. Својом модерном опремом и разноврсним активностима кроз едукацију, менсторство и подршку, Омладински клуб Чајетина подстиче лични и професионални развој младих. Од излетничких авантура до едукативних, креативних радионица, клуб пружа богат спектар могућности за испуњење слободног времена на начин који подстиче развој и друштвену интеракцију. Са модерним простором за презентације, лап топовима, удобним лејзи баговима, омладински клуб нуди савршено окружење за планирање и реализацију различитих активности. Овај простор није само место где се рађају идеје, већ и где се оне претварају у стварност, " кажу у ТО Златибор која има добру сарадњу са овим клубом. 

. Кроз различите иницијативе и пројекте, млади добијају прилику да се ангажују у решавању локалних проблема и унапређују квалитет живота у заједници.

Простор Омладинског клуба Чајетина доступан је за бесплатно коришћење младима. За заказивање термина и проверу доступности простора заинтересовани се могу обратити на мејл: cajetinaomladinskiklub@gmail.com или путем инстаграм странице: omladinskiklubcajetina.