Панел дискусија – мoгућности опоравка туристичке привреде

У среду 29.априла биће одржана он лине панел дискусија на тему “Могућности опоравка туристичке привреде у Србији у условима пандемије "Ковид 19” у организацији Центра за иновације и пројекте у туризму Златибор и Института за територијални економски развој (ИНТЕР) из Београда.На панел дискусији ће се говорити ситуацији о туристичкој индустрији, мерама Владе и активностима Светске туристичке организације. Такође биће речи и о последицама пандемије на хотелијерство у Србији и о припремама за летњу туристичку сезону.

На конференцији ће говорити др Рената Пинџо- помоћник министра туризма Републике Србије, др Георги Генов – директор Пословног удружења хотелија и ресторатера Србије ХОРЕС, Нина Стаменић – менаџер хотела Соларис ризорт, мр Арсен Ђурић – заменик председника општине Чајетина и Раденко Цветић – директор Туристичке организације Рашка.

Модератор конференције ће бити мр Дарко Ђуровић, Центар за иновације и пројекте у туризму Златибор, а дискутант Драгиша Мијачић – Институт за територијални економски развој (ИНТЕР) Београд.

Сви који су заинтересовани да учествују у дискусији могу се пријавити на мејл туризам@регионалниразвој.орг како би се регистровали. Медијски спонзор панела је ИнфоБиро, а панел ће бити организован кроз ЗООМ платформу.

Извор: Златибор.тв