Пикник за медије на Голд гондоли

Пикник за медије

Међустаница Голд гондоле била је партнер на локацији и место уживања у пикнику бројним представницима медија, друштвених мрежа и сарадницима хотела “Златибор Моунтаин Ресорт анд Спа” који је био домаћин ове дводневне новинарске инфо туре.

Већ првог дана гости су могли да доживе Златибор из једне другачије перспективе и то из кабина најдуже панорамске гондоле на свету - Голд гондоле. Док су снимали прелепе летње кадрове на крајњој станици на врху Торника, у неформалном разговору са запосленима у ЈП "Голд гондола Златибор" су добили и доста интересантних информација о успесима гондоле, обореним рекордима у дужини трасе и броју превезених путника, затим будућим плановима и садржајима. По повратку са врха Торника на међустаници на Рибничком језеру, у маниру добре домаћице, директорка Голд гондоле Бојана Божанић им је пожелела добродошлицу речима: „Надам се да сте уживали у вожњи овом најдужом панорамском гондолом на свету и да вам је било лепо. Задовољство ми је да вас угостим управо овде, на међустаници, којом се ми хвалимо да је једно од најлепших места за уживање што и ви сада можете да доживите поред бисера Рибничког језера, овде на траси гондоле. Надам се да већ уживате и да ћете још више уживати како на гондоли тако и на Златибору и да ћете нам чешће долазити.“ 

Након уживања у магичним златиборским пејзажима уз звуке гитаре, гости су међустаницу Голд гондоле напустили са много интересантних видео записа и кадрова које су несебично делили, а у припреми су и бројне емисије које ће у наредном периоду бити емитоване на приватним телевизијама и онима са националном фреквенцијом.