Победе српских репрезентативаца на Златибору

Детаљ са боксерске ревије на Златибору

Другог дана нове године на Златибору је одржана бокерска ревија "Златибор боксинг најт" у којој је виђено седам занимљивих мечева. 

Први боксерски догађај у Србији у 2022. години одржан је на Златибору и то као прави спектакл племените вештине иако меч вечери није испунио очекивања јер је Владан Бабић већ после 45  секунди савладао Золтана Чала у Туристичко рекреативном комплексу Златибор. Капитен репрезентације Србије је показао класу и квалитет, и најавио добру форму пред мечеве који га очекују.

У још једном мечу тешкаша Садам Магомедов је победио Норберта Секереша, Ненад Јовановић је у сјајној борби савладао Сејдија Назифа, Џејлан Тоскић је победио Бојана Вељковића, Алекса Марковић је савладао Николу Ђорђевића, а одличан утисак оставио је млади Јован Николић победивши Игора Рогића. Победу у првом професионалном мечу остварио је и боксер из Гане Јабабу Мађи, који је већ четири године у Србији и тренира у боксерском клубу Сомбор.

Догађај „Златибор боксинг најт“ отворио је 2022, након године у којој је Србија била домаћин Светског првенства и наставила јачање домаће боксерске сцене. Златибор и дворана ТРК су се поново показали као добри домаћини и традиционална база за припреме репрезентације.