Почеле игре "Спортом до осмеха": ТРК Златибор, Гондола и општинска управа добро почели

Три најбоље екипе у баскету

Премијерног дана манифестације "Спортом до осмеха" у организацији Спортског савеза Чајетина одиграна су такмичења у баскету 3х3 и стреличарсву у којима су тријумфовали Туристичко рекреативни комплекс Златибор, које је домаћин такмичења и Голд гондола Златибор.

На баскет турниру учествовало је пет екипа, а домаћини из ТРК Златибор су оправдали улогу фаворита, а наступили су у саставу Небојша Стаматовић, Никола Сапун, Александар Кутлешић и Стефан Илић. Друго место припало је екипи општинске управе (Милисав Савичић, Александар Николић, Илија Цвијовић, Горан Секулић), а треће Голд гондоли (Ђорђе Марјановић, Владимир Јосиповић, Стефан Росић). Четврти је био Културни центар Чајетина (Давид Колаковић, Мирослав Јевремовић, Стефан Шкодрић), а пети ЈКП Водовод (Миломир Туцовић, Слободан Арбутина, Предраг Милосављевић, Бојан Митровић).

У стреличарском такмичењу је најпре спроведена обука под надзором Ђорђа Марјановића из стреличарског клуба Златиборац. По пропозицијама, за свако предузеће је по четири стреле испалило четири члана, а најуспешнија је била Голд гондола са 104 поена. За победнички тим су наступили Ивана Лазовић, Јелена Комазец, Јована Мијаиловић и Ђурђе Рајовић. Друго место припало је предузећу ТРК Златибор, а треће општинској управи, која је у распуцавању после нерешеног резултата била боља од Комуналног јавног предузећа Златибор. Пласман у стреличарству: Голд гондола 103, ТРК Златибор 95, Општинска управа 93, КЈП Златибор 92, ЈП Водовод 85, КЦ Чајетина 73, Иновациони бизнис центар 72.

Наредног петка у 12 часова на програму су такмичења у одбојци и пикаду, такође у дворани на Златибору.

Генерални пласман после првог дана:

1. ТРК Златибор 8

2. Голд гондола 7

3. Општинска управа 5

4. Културни центар Чајетина 1

5. КЈП Златибор 1