Посета гондоли у октобру као у јеку сезоне

голд гондола

Протеклог викенда Голд гондола је била место за одмор и уживање бројних туриста који су искористили  Михољско лето да се провозају најдужом гондолом на свету.

Сунчано време у октобру и вожња панорамском гондолом били су савршени спој за посету Златибору, предах од свакодневице, а међу путницима били су посетиоци из Србије и региона.

"Лепо време продужило је летњу сезону на Златибору, па су овог викенда редови на почетној и крајњој станици Голд гондоле били неуобичајено дугачки. Иако је гондола током октобра у измењеном режиму рада, за протекла два викенда, на наше велико задовољство, гондолом се возило 5500, путника што је на нивоу августовског просека када се возило од 1500 до 1800 путника", каже Бојана Божанић, директор ЈП Голд Гондола Златибор.

Осим уживања у несвакидашњем погледу из кабина гондоле многи су искористили прилику да се одморе на Торнику и уживају у вожњи тјубингом на међустаници, на Рибничком језеру, док су љубитељи фотографије истраживали нове инстаграминчне тачке на траси гондола.