Повратак у детињство какво је некада било

g

Кликери, ластиш, јањине, само су неке од игара које су открили малишани током радионице „Традиционалне игре – Како су се играли наши родитељи?“ одржаној на међустаници Голд гондоле, а у сарадњи са Едукативном Развионицом. Иако припадају дигиталној генерацији, која је навикла на разне аудио-виузуалне ефекте, радост и еуфорија нису изостали јер неке вредности никада не губе свој сјај. Време за породицу и заједништво увек мора да постоји, а управо те вредности гондола баштини кроз иновативне садржаје на отвореном позивајући на дружење и уживање у тренутку.

Учествујући у овим играма деца су открила нови начин забаве у природи који је био карактеристичан за период од пре неколико деценија развијајући успут мађу и моторику. Док су деца са радошћу убацивала кликере у рупу и прескакала ластиш, њихови родитељи су се са носталгијом присећали свог детињства и успомена на школске дане.

Гондола се труди да кроз своје активности промовише здраве облике забаве у природи, нарочито оне које су намењене деци и породицама. Свакодневица је постала превише ужурбана и не оставља много простора за повратак некадашњим вредностима.

Модерна технологија и савремен концепт живота има своје предности, али човек ће увек имати потребу да буде у контакту са природом. Овакав вид забаве на гондоли једноставно натера посетиоце да се одморе од паметних телефона, екрана и „скроловања“ јер наши садржаји нуде инспиративну причу после које сви одлазе са најлепшим успоменама.