Позоришна представа "Како живот" 17. јануара у Културном центру

У Културном центру на Златибору вечерас 17. јануара са почетком од 20.00 часова, на репертоару је позоришна представа под називом "Како живот" у извођењу Народног позоришта из Ужица.

Ова занимљива представа говори о љубави и усамљености, а радња је смештена у старачки дом у коме дешавања теку као и живот, без стајања. У њој је пуно емоција, искрености, наде да ће сутра бити боље....С поруком да никад није касно да се властити живот узме у своје руке и настави срећније и задовољније. Јер око нас је увек љубав и лепота, само је треба препознати. Ликови у драми желе и имају љубав, нису више сами, имају једни друге и имају нови живот....

Представа "КАКО ЖИВОТ" изведена је у част награђених на недавно завршеном 24. Југословенском позоришном фестивалу, а по оцени фестивалског селектора била је у рангу са осталим (водећим театрима у региону) у такмичарском програму, што говори о њеном квалитету и вредностима које има.

Карте је могуће купити на билетарници Културног центра од 18.00 часова на дан представе. Цена карте износи 400 динара за одрасле а 150 динара за децу.

Подсећања ради, могуће је купити и сезонске карте за цео репертоар позоришних представа по цени од 2.000 динара за једну особу и 3.000 динара за две особе.