Пред публиком на Златибору одиграна представа "За сада је све ок" ( видео)

predstava

Глумци Крушевачког позоришта одиграли су представу „За сада је све ок“, пред пуном салом у Културном центру Златибор. 

У Културном центру Златибор одиграна је представа Крушевачког позоришта „За сада је све ок“ ,редитељке Снежане Тришић, а која је рађена по тексту „Прозор“ Наташе Рајковић. У представи су приказанe ситуацијe изазаванe пандемијом ,  и  људи који су се у том кризном периоду, заглавили у проблемима, испразнили, уморили. У  средишту приче је Милена, главна медицинска сестра са одељења за ортопедију, као и њен супруг, шеф и пацијент кога упознаје у болници. 

"Текст је настајао на пробама у сарадњи са драматуршкињом и глумцима, и производ је нашег заједничког промишљања на одређене теме : међуљудске односе, брак, односе на послу и разне облике неправди, неразумевања која се дешавају у нашим најближим односима. Најважније је да смо успели да допремо и до публике,  и што смо успели да се бавимо проблемима који тиште људе који су ту са нама и међу нама", истакла је Снежана Тришић, редитељка. 

Ова представа подсећа да је тело последње упориште идентитета и да сви имамо тачку пуцања – болест долази онда када тело више не може да издржи терет који прима. У представи улоге тумаче: Биљана Николић, Дејан Тончић, Бојан Вељовић и Никола Ракић. 

"Представа није само на једном слоју, већ је врло мисаона, и може се рећи да посматрачима подељено утисак оставља и драма, и комични елементи које она нуди. Поента ове представе је да људи после њеног гледања размишљају и траже неке одговоре, јер нисам сигуран колико ми можемо да понудумо одговора на све теме", каже глумац Никола Ракић.

Колико се публици представа допала говори чињеница да су глумце наградили дугим и  громогласним аплаузом.