Пред публиком у Чајетини одиграна представа “Женски разговори” (видео)

Predstava


Вишедеценијска представа “Женски разговори”, рађена по тексту Душка Радовића,изведена је у петак вече, у Дому културе у Чајетини.

Пред чајетинском публиком одиграна је ванвременска комедија “Женски разговори”, у којој скоро четири деценије играју врхунски српски глумци:Светлана Бојковић, Весна Чипчић и Милан Цаци Михаиловић. Иронична, али добродушна прича о односу мушкарца и жене ,осликана кроз маестралну глуму, и са једноставним сценским декором,деценијама не губи на свежини, али ни на актуелности. 

“Текст Душка Радовића је јако духовито написан о односу мушкарца и жене, који одговара и пре 40 година, када смо први пут заиграли,и данас. Са Светланом и са Цацијем сам 40 година у тиму, и заиста смо тим који је освајао. Засигурно не би опстали тако дуго да не уживамо и са публиком, а и ми међусобом. Некада се питам да ли нам је лепше на сцени или док путујемо, и то и јесте  рецепт за дуготрајност једне представе”, истакла је глумица,Весна Чипчић.

Сјајна глумачка екипа побрала је велике симпатије и изазвала позитивне реакције код публике, која их је све време награђивала аплаузом. 
 

“ Публика је била одлична, као и сала и сцена, готово сам импресионирана”. 

Два света потпуно различита, енигматична, вечно генерализована подела на „ми“ и „ви“ инспирисали су Душка Радовића за књигу „Женски разговори“. Мушкарце мучи питање – шта жене желе? Успели су да се сложе, да се жена може само волети или не волети. На другој страни, жене потпуно разумеју мушки свет. Њих размишљање о томе шта мушкарци желе нимало не мучи – оне то већ знају.