Представа "Невидљиви људи" 07.фебруара у Културном центру

У петак, 07.фебруара у Културном центру на Златибору, са почетком у 20.00 часова биће одржана представа "Невидљиви људи".

Позоришна представа „Невидљиви људи“ рађена је по тексту Јелене Кајго, а у режији Немање Ранковића.

-Комад је веома актуелан, бави се темом емиграције, која је код нас стално присутна, јер млади и даље одлазе одавде. Са друге стране, бави се занимљивом темом ескапизма. Бегом од друштвене и сопствене реалности која почиње да гуши човека. Бегом од баналности са којима смо окружени. Оно што преовладава у овој поставци свакако је отуђеност која је постала доминантна линија нашег битисања. Зато ликови овог комада беже у неку своју нову измаштану реалност. Беже од колотечине брачног живота у коме су се емоције изгубиле јер обузети сопственим незадовољством често заборављамо да на односу са другима човек мора радити, на оно што нас може покренути а то је свакако љубав- рекао је редитељ, Немања Ранковић о идеји којом се бави представа, а осврнуо се и на тему:

-Јунаци су припадници неке средње класе, интелектуалци, писац и његова супруга, њихов пријатељ кардиолог, студенткиња књижевности и њен брат дизајнер. Мислим да публика може лако да се идентификује са њиховим проблемима, са једне стране ту је криза средњих година, брачна криза… са друге стране, то је проблем младих људи који овде не виде перспективу, а када оду, опет се суочавају са средином која није увек благонаклона према њима.

Цена улазнице:

Одрасли - 400 динара

Деца - 150 динара

За пензионере је улаз бесплатан - потребна је најава дан пре представе у Удружењу пензионера

Карте се могу купити на дан представе од 18.00 часова, на билетарници Културног центра Златибор