Представа "Зашто тако живот прође мајко" 10. марта у Дому културе у Чајетини (видео)

У Дому културе у Чајетини, 10. марта од 20 часова, премијерно ће бити изведена представа "Зашто тако живот прође мајко". У представи играју Славица Марић и Вања Вуловић.

Јурећи "велике" животне вредности заборавили смо да уживамо у сваком тренутку, да се смејемо, радујемо ситницама, да се радујемо сваком новом дану. Оне који цене праве животне вредности очекује  представа "Зашто тако живот  прође мајко". Представа је  инспирисана романом "Отуђена", ауторке Славице Марић.

"Инспирисана изузетно тешком животном причом усудила сам се да напишем овај позоришни комад. Радња се дешава за време крсне славе која нас управо и подсећа на праве вредности. Данас је реткост да је цела породица на окупу и једино за време крсне славе смо сви заједно. Искористила бих ову прилику да позовем све људе који тог уторка у 20 часова нађу времена за праве истинске вредности да дођу и погледају представу", каже Славица Марић.

У овој представи улогу мајке Марије Магдалине игра Славица Марић заједно са девојчицом Вањом Вуловић, ученицом четвртог разреда, чија је улога заиста тешка и захтевна јер глуми ћерку Теодосију стару 19 година. У наредном периоду очекује нас и комедија од истоименог аутора.

"Такође, представу "Ташта, свекрва и ја" најављујемо за март. То је у ствари комедија и сушта супротност од представе "Зашто тако живот прође мајко" којој се група пријатеља која је имала прилику да је чују, јако радују. Дечја представа "Вини, зека и Пипи" биће премијерно изведена око васкршњих празника" додаје Славица Марић.

Ова представа је намењена млађој популацији и играће се у Дино парку и у Културном центру на Златибору. Крајем априла светлост дана угледаће и трећи по реду роман под називом "Дуг из прошлости" аутора Славице Марић.

https://www.youtube.com/watch?v=kO754s8ZMNI&feature=youtu.be Данка Миловановић