Представници Бара гости Голд гондоле

гг

Представници локалне самоуправе из Бара су били гости ЈП „Голд гондола Златибор“ са жељом да сазнају више информација о великом пројекту општине Чајетина. Директорка Голд гондоле, Бојана Божанић, представила је основне карактеристике „златне жичаре“, начин пословања, систем функционисања инсталације, као и додатне садржаје, услуге и планове за наредни период.

"Голд гондола је нова туристичка атракција на Златибору која је за кратко време оправдала дугогодишње улагање енергије и новца. То су препознале бројне колеге из туристичких центара у региону, али и шире. Како бисмо што боље представили шта све обухвата функционисање гондоле, нашим гостима смо приредили презентацију са свим важним елементима који чине пословање. Жеља нам је да нашим потенцијалним сарадницима ближе појаснимо делове наше велике организације који се односе на саму инсталацију, њено одржавање и унапређење, опрему за техничко особље, организацију посла у маркетингу и финансијама, канале комуникације са медијима, концепт забавних садржаја који допуњују понуду, као и пројекте на којима се тренутно ради“, рекла је директорка Голд гондоле Бојана Божанић.

Сарадницима из Црне Горе истакли су да ће им ова презентација кориситити као идеја водиља за покретање њихове гондоле, а посебну пажњу им је привукао еколошки карактер златиборске гондоле и доступност за све категорије путника. Све активности на траси, заједно са базичним функционисањем инсталације, прилагођени су станардима Парка природе Златибор, а најављено је да ће Рибничко језеро ускоро красити еколошки парк са мобилијаром од природних материјала.

(Фото: Голд гондола)