Представници домаћих туристичких агенција у посети Златибору

To Zlatibor

Златибор, туристичко место многобројних садржаја и природних благодети, врхунског смештаја, богатих програма за госте свих узраста. Домаћински дочекује многобројне туристе поред најдуже панорамске гондоле на свету, преуређеног Краљевог трга, обновљеног језера са мултимедијалном фонтаном на светском нивоу... У суботу, 23. јула Златибор су посетили представници домаћих туристичких агенција у организацији апартманског комплекса “Титова вила” и туристичке организације “Сат травел”.

Туристичка организација Златибор је приликом ове инфо туре за представнике домаћих туристичких агенција одржала презентацију у Иновационом бизнис центру Златибор, где су се упознали са најважнијим информацијама о дестинацији.

У оквиру једнодневног обиласка најпосећенијег планинског центра Србије, током 23. јула 2022. године, представници домаћих туристичких агенција упознали су се са појединим туристичким потенцијалима планине, атракцијама и садржајима којима Златибор располаже.  Они су том приликом посетили јединствени музеј на отвореном “Старо село” у Сирогојну, а потом и најзначајнији спелеолошки објекат, Стопића пећину. Посебну пажњу гостима су привукли врхунски гастрономски доживљаји, традиционални домаћи производи док је љубазност угоститељских радника учинила да са Златибора понесу најлепше успомене.

Представници домаћих туристичких агенција захвални су што су имали прилику да се током ове инфо туре упознају са атракцијама, садржајима, квалитетном и садржајном услугом коју пружа туристичка дестинација Златибор и приликом тога размене драгоцена искуства.