Представници туристичке привреде из Јерменије у посети Златибору

а

Представници туристичке привреде из Јерменије боравили су на Златибору од недеље 31. марта до уторка 2. априла, у оквиру њихове посете нашој земљи коју је организовала Туристичка организације Србије. Том приликом су уживали у доживљају најпосећеније планине Србије, уз подршку Туристичке организације Златибор.

Осим што су имали прилику да истраже богату понуду хотела на овом подручју и упознају симболе Златибора на Краљевом тргу, другог дана њиховог боравка одржан је и у продуктиван Б2Б састанак са хотелијерима. Организована посета појединим хотелима омогућила им је да се увере у висок квалитет понуде златиборских хотелских капацитета, док су на Б2Б састанцима разменили контакте, искуства у туристичкој индустрији, истовремено отварајући нове перспективе за будуће пословне подухвате.

„Релаx Травел“, „Софyа Тоур“, „ГМ Травел“, „Вива Армениа“ и други представници туристичких агенција из Јерменије изразили су захвалност на гостопримству као и  жељу да уврсте туристичку понуду Србије у своје програме. Том приликом су истакли да Златибор поседује изврсне потенцијале за туризам који ће их сигурно поново довести на најпосећенију планину Србије.