Представници туристичких агенција из региона у посети Златибору

p

Златибор, није само омиљено одредиште домаћих туриста, већ је по својим садржајима препознат и у региону. Домаћински дочекује многобројне туристе из региона поред најдуже панорамске гондоле на свету, преуређеног Краљевог трга, обновљеног језера... Током 27. и 28. новембра Златибор су посетили и представници туристичких агенција из региона у организацији хотела “Златибор Мона”.

Представници туристичких агенција упознали су се са појединим туристичким потенцијалима планине, атракцијама и садржајима којима Златибор располаже. Они су том приликом посетили јединствени музеј на отвореном “Старо село” у Сирогојну, а потом и најзначајнији спелеолошки објекат, Стопића пећину. Уживање током вожње изнад живописних златиборских предела омогућила им је најдужа једносегментна гондола на свету, Голд гондола.

Посебну пажњу гостима су привукли врхунски гастрономски доживљаји, традиционални домаћи производи док је љубазност угоститељских радника учинила да са Златибора понесу најлепше успомене.

Представници домаћих туристичких агенција захвални су што су имали прилику да се током ове посете упознају са атракцијама, садржајима, квалитетном и садржајном услугом коју пружа туристичка дестинација Златибор и приликом тога размене драгоцена искуства.