Признање за рад на Конференцији "Јака жена" Дино парку и Славици Марић (видео)

признање

Протекле недеље на Палићу је, под покровитељством покрајинског Секретаријата за привреду и туризам, одржана  Конференција под називом „Јака жена – Палић 2022“ на којој су учествовале жене из света предузетништва. На Конференцији је једна од учесница била и Славица Марић, менаџерка Дино парка Златибор, која је  овом приликом  добила признање за свој рад.

Конференција под називом „Јака жена – Палић 2022“ имала је за циље оснаживање жена, нарочито оних из рањивих категорија, да покрену сопствени посао. Четврту Конференцију свечано је отворио Ненад Иванишевић, покрајински секретар за привреду и туризам.

„Било је преко 45 различитих панела на тему предузетништва. Жене су говориле о својим почецима и искуствима у свом раду. Много истакнутих личности је било на додели ових признања и награда. Ову манифестацију је подржао Покрајински секретаријат за привреду и туризам а отворио ју је господин Ненад Иванишевић, обратио нам се и амбасадор Палестине, народни посланици... Заиста је ово било једно велико искуство. Дино парк је имао ту част да говори о односима са јавношћу. Ове године смо примили и  награду“, објашњаа  Славица Марић, менаџерка Дино парка.

Славица Марић добила је Признање за рад у сфери менаџерског рада у Парку. Она је овом приликом истакла да односи са јавношћу подразумевају не само неговање добрих пословних односа са медијима, већ и са свим партнерима и странкама, а посебан осврт имала је на рад са децом.

„Када радите са децом и када вам је циљна група дечји туризам, нема веће награде. Када дођете до срца детета, ви сте онда дошли и до одраслих. Ово нам даје додатну сатисфакцију. Ми смо се представили на панелу „Односи са јавношћу“, а оно што је било интересантно је то што смо задобили подршке и симпатију. Оно што желим још да пренесем је  то да у Војводини и те како знају за Дино парк, јако је популаран како међу децом, тако и међу одраслима.“ 

Ова конференција окупила је велики број учесника из целе Србије, а из Дино парка су рекли да ће настојати да овакве конференције доведу и на Златибор .