Програм обележавања Дана општине Чајетина

позивница

Поводом обележавања Дана општине, у  среду 29. јуна у 12.30 часова у Великој сали Општине организује се свечана додела општинских признања (Захвалница) ученицима основних школа са територије Општине који су учествовали на  републичким такмичења и на њима постигли запажене резултате.

Истог дана у 13.30 часова, председник општине Чајетина Милан Стаматовић обићи ће нову фонтану у оквиру кружног тока у насељу Обудојевица на Златибору (преко пута апартманског комплекса Вукадин) коју је донирала породица Перишић поводом Дана општине Чајетина. Овај пројекат је реализован као вид сарадње општине и привредника.

У четвртак 30. јун у 17 часова одржаће се Свечана седница Скупштине општине Чајетина (Дан општине Чајетина), у Културном центру на Златибору.
Истога дана у 21.00 час биће свечано пуштање у рад мултифункционалне фонтане на језеру у центру Златибора где ће се присутнима обратити председник општине Чајетина Милана Стаматовића, након чега ће уследити  концерт Биље Крстић и Бистрик оркестра на Краљевом тргу.