Промоција књиге "Збирајући знање кроз стихове" одржана у ОШ "Димитрије Туцовић" у Чајетини (видео)

p

Песникиња Љиљана Андрић, учитељица из Криве Реке, у ОШ "Димитрије Туцовић" у Чајетини одржала је промоцију свог петог штива под називом "Збирајући знање кроз стихове".

У Основној школи "Димитрије Туцовић" у Чајетини, одржана је прва промоција књиге "Збирајући знање кроз стихове" ауторке Љиљане Андрић. Ова књига је пето изање песникиње и издата је од стране библиотеке Љубиша Р. Ђенић у Чајетини. Промоцију је водила Љиљана Ракић а о значају књиге за школарце, творац књиге каже.

"Књига се састоји из три поглавља, српски језик, математика и свет око нас и с обзиром да деца лакше усвајају градиво кроз стихове, везана је за многе теме. Ја то користим у настави а и колеге широм Србије, надам се да ће и деци да се свиди. Што се тиче мојих ученика, навикли су се да учимо уз ову књигу, форсирам их за речцу НЕ а што се тиче мојих колега, итекако им је више у примени него код мене у учионици. Мислим да је књига олакшала учење деци", каже Љиљана Андрић, песникиња.

Ученици трећег разреда имали су прилику да се упознају са књижевним делом и да кроз промоцију и разговор продубе своје знање. Планови песникиње за наредни период обухватају даљу промоцију овог дела док у међувремену на чекању има песама које ће се, извесно је, у ближој будућности наћи у новом књижевном издању.