Прво "ДА" на Голд гондоли

Прво "ДА" на Голд гондоли

Голд гондола је одавно постала синоним за место најлепших успомена, лепих тренутака и бројних романтичних повода. Веридбе, прославе годишњица и посебних датума многи парови су прославили у кабинама гондоле, са најлепшим погледом на снежне или шаренолике златиборске пејзаже.

А њих двоје, Андријана Рајовић и Предраг Величковић, су желели да се венчају баш на овом месту – Рибничком језеру, пошто Златибор много воле, а Рибничко језеро је за њих место посебно и бајковито.

Окружени боровом шумом и прелепим мирисима пољског цвећа, док је одсјај сунца на површини воде правио нестварне облике, а светлуцаве кабине се лагано смењивале као најнеобичнија декорација икада, млади брачни пар са Златибора, у суботу, 12. августа је судбоносно „ДА“ изговорио на међустаници Голд гондоле, са најлепшим погледом на  језеро.

Насмејани, лепи и срећни на пут у своје бајковите брачне воде запловили су управо са обала најдражег им језера, а које ће, верујемо, након њихових  фотографија постати још атрактивније место за романтичне тренутке.

Младом брачном пару желимо сваку срећу и још много магичних тренутака!