Реализована акција "Голд гондоле" “Тренинг у природи”

гг

У суботу 23.марта 2024.године успешно је реализована акција “Тренинг у природи” који су организовали ЈП Голд гондола и тренинг центар “Кутлешић”. Љубитељи вежбања у природи су се окупили на међустаници гондоле где су више од сат времена вежбали. Учесницима акције на руку су ишле и временске прилике које су биле идеалне за тренирање у природи.

Тренинг је имао три целине. На почетку су тренери показали више вежби за разгибавање и истезање. Потом је фокус био на вежбама за руке и рамена. Затим су се радиле вежбе за побољшање баланса, као и вежбе за кукове и ноге. На крају су изведене вежбе за растезање као и обавезни трбушњаци. После сваког блока вежби следила је кратка пауза. Домаћини су припремили и здраво послужење, вода, јабуке и интегрални кекс како би се учесници акције окрепили током пауза.

У акцији је учествовало више десетина мештана и туриста а најбројнији су били чланови Спортског клуба Звезда. Организатори акције су на крају најмлађим учесницима доделили симболичне награде плишано срце за вредан труд.

Сви учесници акције су били сагласни да је ово одличан начин да се промовише здрав живот и спортски дух и да би требало овакве акције организовати и чешће.