Реприза дочека уз Сениду и Софију

сенида

Други у низу новогодишњих концерата  одржан је у суботу, 1. јануара на Краљевом тргу. За незаборавну репризу дочека биле су задужене певачице Сенида Хајдарпашић, позната као Сенидах и Софија Перић, које одликује квалитетна музика, огромна енергија коју преносе на своју публику  и сјајна атмосфера.

Концерт је почео наступом Софије Перић, у 21 час песмом „Пази коме завидиш“, а потом су се ређали добро познати хитови: „Златиборске зоре“, „Заволех те“, „Луда за тобом“, „Поноћ“, „Идем преко земље Србије“, „Бисеру бели“, „Невера моја“ и друге.

После више од сат времена добре свирке, Софија је сцену препустила Сениди која је наставила у ритму добро познатих хитова. Својом аутентишношћу, специфичним изгледом и вокалом, Сенида је за кратко време освојила златиборску публику. Велику популарност, регионалну препознатљивост јој је донела песма „Слађана“, са којом је почела свој наступ, а потом су се ређали добро познати хитови: , „Дођи“, „4 стране света“, „Мишићи“, „Пијеш“, „Без тебе“, „Реплеј“ и друге.Дива данашње музике приредила је прави спектакл и ноћ за памћење за златиборску публику.

Хладноћа није сметала популарним певачицама да направе сјајну интеракцију са публиком која је то наградила овацијама, певањем, љубављу и непоколебљивом лојалношћу. Бољем расположењу допринело је и традиционално послужење у виду куване ракије и куваног вина који су додатно загрејали посетиоце на препуном Краљевом тргу.

Концерт је трајао пуна два сата, а позитивна атмосфера ширила се Златибором кроз сваку песму популарних певачица, чиме је на најбољи могући начин обележен први дан Нове 2022. године.

Серија новогодишњих концерата и славља на најпосећенијој српској планини се наставља и 2. јануара  на Краљевом тргу, када наступа група „Бајага и инструктори“ од 21 час.