Симпозијум и зимски сусрет пољопривредника од 30. јануара до 3. фебруара на Златибору

пољопривреда

Симпозијум Пољопривредна техника и Зимски сусрети пољопривреде, водопривреде и шумарства биће одржани на Златибору од 30. јануара до 3. фебруара.
Департман за пољопривредну технику Пољопривредног факултета у Новом Саду, заједно са Националним научним друштвом за пољопривредну технику и суорганизаторима Задружним савезом Војводине и Пословним удружењем увозника и извозника пољопривредне механизације, традиционално организује 48. Симпозијум Пољопривредна техника и Зимски сусрет. 

Tрадиционално саветовање је прилика да се сусретну пољопривредници и агрономи и размене искуства. За пољопривреднике је важно да чују о најновијим сазнањима науке и примени истих у пракси. Институт за ратарство и повртарство представиће резултате рада и најновије сорте и хибриде гајених биљака које су створили њихови научни радници.

Симпозијуму ће присуствовати велики број стручњака из области пољопривреде, пољопривредних произвођача, затим произвођача пољопривредних прикључних машина и резервних делова, трговачких кућа, пројектантских и инжењеринг кућа, консалтинг компанија, стручних удружења, банака, осигуравајућих кућа, увозника, заступника и дистрибутера пољопривредне механизације, семенских кућа, пољопривредних задруга, водопривредних предузећа и Војводина шума.


Пријава учесника је преко сајта www.polj.uns.ac.rs (vladimir.visacki@polj.edu.rs).