"Сирогојно компани": Оптимистично у новој години

малина

Компанија Сирогојно компани је у току 2023.године имала приходе на нивоу прошлогодишњих, а са више оптимизма улази у ову годину где већ имају уговорене послове за првих шест месеци 2024.године.

Директор Сирогојно компани Раде Љубојевић је навео да без обзира на услове и притисак који су владали претходне и ове године да су задовољни са пословањем.

Одавно смо на тржишту и у свим проблемима позитивним и негативним, навикли смо да испуњавамо све услове које тржиште тражи. Без обзира што је ове године притисак државе и свих био прилично велики и направио је поремаћај на тржишту и прошле и ове године, ми можемо да будемо задољвни са пословањем које смо имали ове године и резултатима које смо постигли. Приходи су били на нивоу прошле године, нису нешто значајно већи, али нису ни пали. Ниво је одржан у односу на прошлу годину. Пласман и количине које смо урадили су на нивоу прошле године, ако не и већи, рекао је Љубојевић.

Са више оптимизма компанија Сирогојно компани улази у ову годину.

–Што се нас тиче, ми имамо већ половину године уговорену, нама је година отприлике од јуна до јуна. Имамо уговоре за пласман, све је предвидиво, имамо сировине тако да мислим да прва половина не би требало да буде лоша, а не би требало ни друга. На тржишту смо већ дуго, знамо како се поставити и шта треба радити, рекао је Љубојевић.

( фото: "Сирогојно компани")