Скраћено радно време библиотеке "Љубиша Р. Ђенић"

Библиотека „Љубиша Р. Ђенић“ у Чајетини од понедељка, 4. маја, 2020.године почиње са радом. Због ванредног стања, Библиотека ће до даљег радити  скраћеним радним временом од 10 до 14 часова.

Корисници Библиотеке ће сваког радног дана, од 10:00 до 14:00, на број телефона 031/3831-380, моћи да поруче жељене публикације. Приликом наручивања књига потребно је да корисник остави следеће податке: број чланске карте, име и презиме, број телефона и податке о публикацијама које жели да позајми.

Наручену грађу корисник ће моћи да преузме од 10:00 до 14:00 часова у холу Библиотеке. У току преузимања публикација у холу Библиотеке могу бити највише 2 корисника. Приликом доласка у Библиотеку корисници су у обавези да користе маску и рукавице.

Корисници који враћају грађу исту могу да одложе у кутију која се налази на уласку у Библиотеку. Може се преузети само грађа која је претходно наручена.

Сви корисници каталоге библиотеке могу претраживати путем електронског система  COBISS+ на интернет адреси  https://plus.sr.cobiss.net.