"Спортом до осмеха": Дупла победа Водовода

Победничка екипа Водовода у између две ватре

Трећег викенда радничких игара "Спортом до осмеха" одржана су такмичења у превлачењу конопца и игри између две ватре у којима је дупли тријумф остварило предузеће ЈКП Водовод. У генералном пласману и даље води ТРК Златибор са 23 бода, док се Водовод са 10 освојених бодова пробио на друго место.

У традиционалом превлачењу конопца виђен је вероватно најдоминантнији наступ неке екипе од пшочетка игара. ЈКП Водовод практично није имало конкуренцију а несавладиву осморку чинили су Чедомир Ружић, Милисав Понорац, Ацо Удовичић, Милисав Кузељевић, Јовица Јечменица, Драгоје Јевтовић, Радојко Смиљанић и Миланко Костадиновић.

За игру између две ватре пријавило се четири екипе а Водовод је са две победе дошао до првог места. Ова игра је донела много узбуђења а атрактивним потезима се исстакао радник Водовода Драгољуб Рајевац а победнички тим чинили су Мирослав Јечменица, Душан Ковачевић, Слободан Лучић, Слободан Арбутина, Мира Браловић, Душица Томашевић и Данка Марјановић. Друго место освојио је ТРК Златибор, треће Културни центар Чајетина а четврто општинска управа.

Наредног петка на програму су стони тенис и полигон спретности, а такмичења ће бити одржана у дворани на Златибору од 15 часова. Завршни дан манифестације биће 7. априла када ће се одржати такмичења у малом фудбалу и спортском квизу знања.

Генерални пласман: 

1. ТРК Златибор 23

2. ЈКП Водовод 14

3. Голд Гондола 13

4. Културни центар Чајетина 11

5. Општинска управа 9