"Спортом до осмеха": Победе Културног центра и ТРК у одбојци и пикаду

Освајачи прва три места у одбојци

У оквиру манифестације "Спортом до осмеха" за раднике јавних предузећа одржана су такмичења у одбојци и пикаду у којима су тријумфовали Културни центар Чајетина и Туристичко рекреативни комплекс Златибор, који је лидер на табели после два такмичарска дана.

Другог викенда спортских игара за чајетинска предузећа на програму је била одбојка у мешовитој конкуренцији где се надметало шест екипа. Победу је однео Културни центар Чајетина који је предвођен тренерима из одбојкашког клуба Златибор Станком Брашананцем и Далибором Љубојевићем, а наступали су још и Мирјана Секулић, Марина Војиновић, Мирослав Радишић и Мирослав Јевремовић. У финалу су са 2:1 победили екипу Водовода за коју су играли Давид Јањић, Миленко Лекић, Слободан Лучић, Дарко Луковић, Иван Стојановић, Милош Митровић, Мира Браловић, Милица Ђенић и Тијана Лазаревић. Треће место после такође три сета припало је општинској управи у саставу Бранка Церовић, Слађана Вуловић, Сара Пандрц, Душко Станић, Милисав Савичић, Жељко Костадиновић, Драган Јездимировић. Четврто место припало је Голд гондоли, а у претколу су такмичење завршили КЈП Златибор и ТРК Златибор.

У пикаду је дуплу победу однео Туристичко рекреативни комплекс Златибор је је тријумфовао и у мушкој и у женској конкуренцији. Код дама су најпрецизније биле Александра Пантовић, Јована Кокоровић и Ива Крчевинац са 166 поена, друго место освојила је екипа КЈП Златибор (Милица Петрић, Јелена Илић, Ивана Димитријевић) са 152, а треће Културни центар Чајетина (Мирјана Секулић, Мира Шопаловић, Андријана Ђенић) са 108 поена и победом над Водоводом у разигравању за треће место. Без бодова за генерални пласман су остали Општинска управа, Туристичка организација Златибор и Голд гондола. Код мушкараца је екипа из златиборске дворане коју су чинили Ђорђе Жиловић, Михајло Сапун и Александар Кутлешић погодила 200 поена. Друго место припало је Голд гондоли (Марко Јањић, Данило Божанић, Чедо Јевремовић) а треће Комуналном јавном предузећу Златибор (Благоје Лазовић, Тадија Ђуровић, Будимир Кузељевић).

У генералном пласману води ТРК Златибор са 18 бодова после два такмичарска дана. Наредног петка на програму су превлачење конопца и игра између две ватре, а такмичења почињу у 14 часова, такође у дворани на Златибору.

Генерални пласман после два такмичарска дана:

1. ТРК Златибор 18

2. Голд гондола 11

3. Културни центар Чајетина 9

4. Општинска управа 7

5. КЈП Златибор 6

6. ЈКП Водовод 5