Спортом до осмеха: Водоводу фудбал, Културном центру квиз, а ТРК-у титула

Победничка екипа ТРК Златибор

Завршног дана манифестације "Спортом до осмеха" одржана су такмичења у малом фудбалу у којем је победио Водовод, и спортском квизу знања где је тријумфовао Културни центар Чајетина. Са добрим резултатима у последње две дисциплине Туристичко рекреативни комплекс Златибор је дошао до укупне победе у генералном пласману премијерног издања ових радничких игара.

На турниру у малом фудбалу учешће су узеле три екипе, а уиграни састав Водовода је оправдао улогу фаворита са две сигурне победе. Најпре су са 4:0 победили ТРК Златибор, а потом су са 6:1 победили општинску управу. У дуелу који је одлучивао о другом месту, после доста борбе, узбуђења и преокрета, општина је победила домаћине из златиборске дворане са 5:4. За најбољег играча турнира проглашен је Иван Стојановић, а за Водовод су још играли и Душан Ковачевић, Дарко Луковић, Драгољуб Рајевац, Миливоје Мирчић, Слободан Лучић, Милош Митровић, Урош Ћурдић, Ратко Несторовић, Ратко Александрић и Жарко Љубојевић.

У квизу је шест екипа проверило спортско знање кроз 60 питања која је осмислио чајетински квизаш Данило Ђенић. Прво место са укупно 44 бода освојила је екипа Културног центра Чајетина, на другом месту је завршио ТРК Златибор, на трећем Водовод, четврта је била општинска управа, а пета Туристичка организација Златибор. За победнички тим су наступили Марина Војиновић, Андријана Ђенић, Станко Брашанац, Мирослав Радишић, Иван Вуловић и Мирослав Јевремовић.

Туристичко рекреативном комплексу био је довољан један бод у последње две дисциплине да освоји титулу у генералном пласману, и са укупно 35 бодова су били убедљиво први. Радници златиборске дворане освојили су прва места у баскету, пикаду за мушкарце и за жене, други су били у стреличарству, игри између две ватре, полигону спретности, квизу знања, док су треће место имали у превлачењу конопца, малом фудбалу и стоном тенису.

Друго место у укупном збиру освојило је предузеће Водовод са 28 бодова, треће је припало општинској управи са 23 бода. Културни центар Чајетина освојио је 21 бод, Голд гондола 16, КЈП Златибор шест и Туристичка организација Златибор један бод.