"Тропико бенд": Концерт у срцу Чајетине (видео)

концерт

У организацији Културног центра Чајетина, а под покровитељством Општине, синоћ је у Старом парку у срцу ове вароши одржан концерт Тропико бенда. Многобројна публика, међу којима је највише било младих, имала је прилику да чује најновије песме овог бенда који ће ускоро издати свој шести студијски албум.

Тропико бенд је наступао у чајетинској општини у оквиру Културног лета 2015. године на Краљевом тргу на Златибору, а синоћ је публика поново имала прилику да са њима подели добру енергију  у срцу Чајетине, уживајући у старим и новим хитовима.

"Годинама пролазимо, али никад нас пут није навео да дођемо у Чајетину. Јако је лепо место и жао ми је што немамо мало више времена да је обиђемо, да се мало подружимо са људима, али ево, дружићемо се вечерас овако, на концерту. Част нам је и задовољство да смо вечерас у Чајетини и направићемо супер журку", рекао је за "Златибор прес" Александар Цветковић -Сале.

Од свог настанка 2000-те године до данас, овај бенд је полако али перманентно освајао публику својим хитовима као што су: Немој тако, Седатив, Ако преживим да те преболим, Веруј брату, Параноја, Неко трећи, Шта ћу теби ја, Ћао бела, Не зови, Вино... У завршној фази је нови студијски албум, а нову песму синоћ је имала прилику да чује чајетинска публика.

"Ми смо сада при крају завршетка нашег шестог студијског албма. Пре двадесетак дана смо издали песму под називом "Вето" и то је нешто најновије што смо понудили нашој драгој публиции. Песма јако добро пролази код њих. Радујем се што ће албум изаћи за нека два месеца  и концертима који су пред нама, као и вечерашњем, тако да је то нешто што је најлепше што нам се дешава, а трудимо се да сваког дана правимо лепе ствари."

Након свог појављивања у жирију Пинкове звездице, Александар све више добија пажњу и најмлађе публике

"Ми смо јако срећни јер имамо публику од две до 102 године", са осмехом каже Сале."Деца су нешто најлепше и најчистије и када од њих добијете повратну енергију то је и узвишено и лепо, а што више омладине у публици то је боље за све нас, јер то је енергија која носи."

На крају концерта, Тропико бенд се захвалио Културном центру Чајетина на доброј организацији концерта, и чајетинској публици на позитивној атмосфери и добрим вибрацијама.

Мирјана Ранковић Луковић