Туристичка организација Златибор организује ВЕЛИКУ ЛЕТЊУ НАГРАДНУ ИГРУ

плакат

Туристичка организација Златибор организује ВЕЛИКУ ЛЕТЊУ НАГРАДНУ ИГРУ.  Наградна игра почиње 15. јула 2024. године и трајаће до краја августа.

Гости Златибора се за учешће у наградној игри могу пријавити сваког дана на инфо центрима и инфо пултовима Туристичке организације Златибор. 

За ову наградну игру обезбеђено је преко 70 вредних награда, а извлачења ће бити организована сваког петка на Краљевом тргу. 

Право да освоје неку од вредних награда имаће само гости који су током свог боравка на Златибору пријављени у централни информациони систем Е-туриста. 

На овај начин Туристичка организација Златибор покушава да укаже на важност категоризације смештаја и вођења уредне евиденције туриста на Златибору. 

Сведоци смо великог броја нерегистрованог смештаја који се данас нуди гостима Златибора. Ова наградна игра има за циљ да промовише смештај који је категорисан по закону и пружи бенифите гостима који одседају у регистрованим смештајним објектима. Да привуче туристе да бирају искључиво категорисане смештајне објекте. 

Наградна игра има за циљ не само да пружи додатну вредност гостима, већ и да мотивише власнике смештајних објеката да се региструју и категоризују своје објекте у складу са законом. На тај начин, повећава се број регистрованих смештајних капацитета, што доприноси расту туристичког промета, бољој контроли и квалитету услуге на Златибору.