Туристичка организација Златибор учествовала на Конгресу туристичких новинара

Туристичка организација Златибор учествовала на Конгресу туристичких новинара, у Привредној комори Војводине

Туристичка организација Златибор је у понедељак, 11. децембра учествовала на Конгресу туристичких новинара, у Привредној комори Војводине. Конгрес је отворио покрајински секретар за привреду и туризам др Ненад Иванишевић.

Основна тема конгреса била је: “Допринос туристичких новинара унапређивању туристичке понуде”. Подтема овог Конгреса је Аффилиате маркетинг (партнерство у маркетингу)  као нови приступ у промоцији туристичких дестинација и понуде.

Учествовали су представници различитих области: образовних институција, туристичких организација, представници туристичких субјеката, пружаоци услуга у туризму, као и остали новинари, али и актери на друштвеним мрежама. Конгрес туристичких новинара организује Удружење туристичких новинара Војводине у сарадњи са Покрајинским секретаријатом за привреду и туризам.

Туристичка организација Златибор предано ради на промоцији дестинације где велику улогу представља и успешна сарадња са медијима. Овај конгрес био је прилика да представници Туристичке организације Златибор успоставе контакте са туристичким новинарима, како би  у предстојећем периоду успоставили сарадњу кроз  редовне медијске кампање и пресс догађаје.