Туристичка понуда Златибора представљена на сајму туризма у Софији

сајам

Током званичног отварања сајма у Софији, где је учествовала и ТО Златибор,  госте су поздравили Исаило Иванов, директор сајма, Жоел Ришар Рандриаманранто, Министар туризма Републике Мадагаскар, званичног партнера сајма, као и министарка туризма Републике Бугарске Зарица Динкова.

Током првог дана сајма на штанду Националне организације одржао се и четврти по реду радни састанак између представника градова и општина из Србије и China Дивисион господина Michael Ј. Chen-a, на коме су договорени следеци кораци у даљој промоцији Србије у Кини, као и заинтересованост кинеских туриста за српске дестинације. Домаћин састанка био је амбасадор Србије у Бугарској господин Жељко Јовић, који је поред делегације из Кине угостио и представнике Монголије. 

Посетиоци из Бугарске последњих година бележе пораст броја долазака на златну планину што је резултат досадашњих наступа Туристичке организације Златибор на бугарском тржишту, као и студијских посета представника агенција и туроператора претходних година. 

Госте из Бугарске највише привлаче природне лепоте, панорамска Голд Гондола, гастрономски специјалитети, добар провод али и љубазност домаћина. 

Посетиоце штанда Златибора очекују занимљиви новитети и информације о свим садржајима којима се ова планина може похвалити.