У поноћ истиче рок за достављање финансијских извештаја

АПР лого- илустрација вести

Агенција за привредне регистре Републике Србије саопштила је да 31. марта у поноћ истиче рок за достављање редовних годишњих финансијских извештаја за 2022. годину, чији је билансни датум 31. децембар 2022. године.

Закључно са јучерашњим даном, Агенција за привредне регистре примила је финансијске извештаје за близу 213.000 правних лица и предузетника, a c обзиром на то да се очекује пријем још око 65.000 извештаја последњег дана рока, Агенција је за петак, 31. март, обезбедила дежурства у Регистру финансијских извештаја и Сервис деску до поноћи, како би пружила стручну помоћ у вези са састављањем и достављањем извештаја, као и техничку подршку обвезницима, која је и иначе редовно доступна радним данима у Агенцији.
Контакт путем телефона биће могућ до 15 часова, а после тога само путем имејла.
Агенција подсећа на то да се на њеној интернет страници, у оквиру Регистра финансијских извештаја, могу пронаћи све релевантне информације, односно инструкције у вези са достављањем редовног годишњег финансијског извештаја за 2022. годину, у форми правила, техничких и корисничких упутстава, а евентуална спорна питања могу се слати на имејл адресе доступне на сајту Агенције.