У сусрет Новој години и новим пројектима

o

Нови концепт развоја врха Торник, пројекат нове гондоле од Торника до Прибојске Бање, као и развој нових садржаја око Рибничког језера биће представљени на презентацији у уторак, 5. децембра, у хотелу „Торник“ у организацији Општине Чајетина, ЈП „Голд гондола Златибор“ и Туристичке организације Златибор.

Овај догађај ће уједно бити и најава зимске сезоне ТО Златибор и Голд гондоле у оквиру које ће бити представљени нови садржаји на Златибору. Гондола ће ове зиме обрадовати посетиоце нордијским скијањем, дневним журкама, топлим зимским напицима у новом кафићу на Торнику и другим садржајима којима ће улепшати боравак на најпосећенијој планини Србије.

Ова инфраструктурна унапређења представљају корак напред ка стварању јединственог и савременог простора који ће посетиоцима пружити незаборавно искуство и додатно обогатити туристичку понуду нашег региона. У сарадњи са талентованим архитектама, локалним заједницама и стручњацима, планирамо да створимо простор који ће очувати аутентичност Златибора, истовремено га унапређујући на начин који ће одговарати потребама посетилаца из целог света.

Презентација пројекта Нови Златибор и планова за предстојећу зимску сезону почиње у 11 часова, а окупиће представнике медија из целе Србије с обзиром на изузетан привредни и туристички значај капиталних пројекaта за чајетинску Општину и државу.