У сусрет новој сезони Камп „Златибор“ отворен за посетиоце

h

Свим љубитељима камповања своја врата широм је отворио Камп „Златибор”. Смештен у пријатном окружењу, надомак центра Златибора, а довољно издвојен од гужве, гостима пружа прилику за уживање у планинским пејзажима и одмору у хладу борова. Састоји се од 60 камп јединица и више локација за шаторе, укупне површине 2 хектара. Посетиоци кампа на располагању имају све благодети Златибора, активног одмора, као и бројних могућности за дневне излете у околини, укључујући посете музеју на отвореном „Старо село“ Сирогојно, Стопића пећини, водопаду у Гостиљу и многим другим атракцијама.

Ова златиборска оаза спремно дочекује нову сезону и до сада је уговорено укупно шест организованих посета, када ће на камп пристићи гости из '' Nethernalnds camper club''-а (NKC), Кампинг асоцијације из Холандије (АЦСИ), '' Senioren camper club''-а, '' Caravaning club Slovenia'' (CCS) и други. – По традицији, највећи број организованих група у овај камп стиже из Холандије, Чешке, Пољске, Словеније и Велике Британије. Интересовање расте и на немачком тржишту, како у смислу доласка нових тако и повратка старих гостију – истиче Момчило Михаиловић, запослен у Кампу „Златибор''.

Одлични услови и квалитет који оправдава три звездице кампа разлог су да се гости увек изнова враћају. Кроз стална улагања, уређење камп парцела, изградњу нових садржаја и прилагођавање потребама туриста, камп се труди да задржи титулу једног од најуређенијих у Србији.