Вечерас на ФБ од 18,30 "Е, мој Тодоре"

Како се борити против стрепње, монотоније, ограничене слободе кретања и других пропратних појава у време који многи називају Доба короне?

Многи спортисти, рекреативци, уметници..., понудили су решења емитујући путем интернета, друштвених мрежа, ју туб канала, разноврсне занимације којима би на добар начин искористили слободно време. Тако су понуђене вежбе које можете радити у кућним условима, сајтови са електронским књигама и слично. На пример, Народни музеј у Београду "отворио" је своја врата за виртуелне шетње и обилазак мноштва поставки, многа позоришта у Србији (за децу и одрасле) емитују у одређено време своје представе, а њихов пример почели су да следе  и слободни глумци.

Тако је чајетински суграђанин, Јанко Радишић, на свом фејсбук профилу написао следеће:

27.3. (данас) је Светски дан позоришта и тачно годину дана од премијере монодраме "Е, мој Тодоре"(по роману "Србијо, Бог ти помог'о" Бојана Љубеновића) . За 29 извођења представу је видело преко 1500 људи... ДАНАС од 18.30 имаћете прилику да чујете (и погледате) део монодраме који ћу извести уживо овде на фб! ВИДИМО СЕ! ДОБРОДОШЛИ! Будите ми здраво и ОСТАНИТЕ КОД КУЋЕ!!! Ваш Тодор

Они који су до сада пропустили могућност да погледају монодраму, ево нове прилике и заиста доброг начина да се насмеју и забораве (бар на извесно време) на бриге.

Мирјана Ранковић Луковић