Запажен наступ Златибора на Међународном сајму туризма у Новом Саду

тоз

На 54. Међународном сајму туризма у Новом Саду, Златибор је забележио запажен наступ кроз представљање разнолике туристичке понуде која је привукла пажњу свих присутних.

Представници Златибора су најавили зимску туристичку понуду и упознали заинтересоване посетиоце са садржајима који их очекују уколико се одлуче да свој одмор проведу на Златибору. Током предстојеће зимске сезоне туристима је на располагању разноврсна понуда и атракције прилагођене зимским активностима. Готово сви локалитети су отворени за туристичке посете, пружаоци услуга смештаја у хотелима и приватном смештају припремили су ценовнике за предстојећу зимску сезону, као и новогодишње пакет-аранжмане. Туристичка организација Златибор и општина Чајетина организоваће и програм манифестација за новогодишње празнике.

Новосадски сајам био је прилика да представници Туристичке организације Златибор одрже састанке са туроператорима из Словеније, Хрватске, Македоније и Бугарске. Ове агенције уврстиле су Златибор у програм својих путовања, па ће у предстојећем периоду организовати више групних и индивидуалних посета Златибору за своје клијенте. 

У оквиру промоције Златибора организоване су и наградне игре, па је штанд Златибора обрадовао многобројне посетиоце. Они су имали прилику да попуне анкете и освоје награде, међу којима су улазнице за локалитете, туристичке атракције, викенд за две особе и друге вредне награде.

Златибор се већ годинама представља као јединствена дестинација коју карактерише разноврсност туристичке понуде за боравке гостију свих узраста, уједно и као најпосећенија планина Србије која туристе све више привлачи, не само у сезони. Ко воли пријатан боравак на планини препуној садржаја и природних благодети зна да је Златибор најбољи избор током целе године.