Зашто се "Ван Гог" воли (видео)

Ако је било "неверних Тома" који су се питали: зашто после свега пет месеци "Ван Гог" поново наступа на Златибору, одговор су нашли у претходној вечери. Зато што се "Ван Гог" воли! Зато што на својим наступима фронтмен примећује публику, уважава њихове жеље и дарује им оно што желе.

https://www.youtube.com/watch?v=7_waXJkL2n8

На сцени, Ђуле се не претвара. И док пева, и када комуницира са публиком, као када на сцену  изведе фанове: Јовану, која је учествовала у снимању спота “Емотивно миниран” у каубојском граду Ел Пасо на Водицама, и Медлин из Лос Анђелеса која живи у Конгу али сваки слободан тренутак проводи на Златибору.

Поред најбољих својих хитова,бенд је одсвирао и фантастичну обраду песме "Шта ће ми живот" Силване Арменулић.

За крај "Ван Гог" је припремио одличан блок песама, а прва је била песма "Лудо луда". За све оне којима неко недостаје бенд је свирао песму "Анђеле, мој брате". Концерт је завршен песмом "Можда баш сад".

Овим концертом је завршена новогодишња серија концерата на Златибору. Публика је имала прилике да на Краљевом тргу ужива у свим музичким жанровима што говори о томе колико су се организатори потрудили да све прође у најбољем реду и да се посетиоцима Златибора пружи одлична музичка забава.

Мирјана Ранковић Луковић снимци: Мирослав Весовић фото: Самир Аслани