Златибор најавио летњу сезону на београдским “Данима породице”

тоз

Туристичка организација Златибор учествовала је на манифестацији Дани породице у Београду, у оквиру које је представила туристичке потенцијале најпосећеније српске планине.

Од петка, 7. јуна до недеље, 9. јуна, у Кнез Михаиловој улици, заинтересовани Београђани имали су прилику да се упознају са летњим садржајима, атракцијама и активностима које их у току предстојеће сезоне очекују на Златибору. Посебно су били заинтересовани за садржаје на Голд гондоли, али и за цене смештаја, понуде у хотелима и апартманима. Штанд, брендиран препознатљивим мотивима и пејзажима Златибора, привукао је велику пажњу и бројних туриста из иностранства. Гости који су у Београд стигли са различитих меридијана били су заинтригирани чињеницом да је Златибор ваздушна бања која нуди бројне погодности одмора у природи и савремених садржаја.
Промоција Златибора, која је одржана у оквиру београдских Дана породице, још једна је у низу активности које имају за циљ да привуку нове посетиоце, али и подсете заљубљенике у Златибор на све чари које ова планина пружа.