Фудбал: 10. узастопна победа Чајетине

Фудбалери Чајетине на гостовању

Фудбалери Чајетине победили су Сечицу са 3:2 у 25. колу Златиборске окружне лиге на гостовању. Чајетински тим је тако дошао до 10. везане победе у петом рангу српског фудбала и остаје на другом месту табеле.

Иако је играо против тима који има најслабији учинак у лиги са само пет бодова, састав Оливера Лазаревића и Жељка Станића није остварио тако убедљиву победу као у претходним колима, али је обезбедио важан тријумф којим наставља борбу за виши ранг. 

Стрелци у победи којом је избегнут евентуално кобан кикс били су Давид Обрадовић у 28. минуту, Милош Пановић у 78. и Никола Бјеличић у 80. минуту.  

Екипа Чајетине се у ослабљеном саставу веома намучила да дође до преко потребних бодова јер је у самом финишу направљен преокрет. Иако су гости дошли у вођство у првом полувремену, борбена екипа Сечице се није предавала и са два гола је прешла у вођство. Ипак, и поред лошијег издања, Чајетинци су показали менталну снагу и долази до још два поготка после асистенција искусног Бранка Милосављевића

Победу у овој рунди је остварио и лидер Вишесава савладавши са 5:1 Слогу из Сјеинце. У следећем колу Чајетина Први Партизан, тим из доње половине табеле. 

Чајетина је у Сечој Реци наступила у следећем саставу: Рољ, Деспић, Михаиловић (од 46. Савић), Пановић, Станић, Обрадовић, Гардић, Бјеличић, Милосављевић, Костадиновић, Милаћевић (од 70. Радишић).